За нас

Кои сме ние

Фирма „Битек“ ЕООД е стартираща компания създадена от екип млади професионалисти, която залага на изпълнението на дейности, включващи фрезоване на алуминиеви, полиуретанови, дървени плоскости и камък. Дружеството притежава висок иновативен, експертен и пазарен потенциал и осигурява на своите клиенти висококачествена обработка и продукти, някои от които иновативни за българският пазар.

“Битек“ ЕООД ще допринасе с добавена стойност за своите клиенти чрез намиране на едно място на възможност за механообработка на всякакъв вид материали с различни габаритни размери, което ще спести на клиентите посещаването на различни фирми и събирането на поръчки от различни производители, така както и с консултаиране кой материал е най-подходящ за търсеното приложение, без оглед на количество и бройки.

Наличието на високотехнологично оборудване е предпоставка за ефективен производствен процес при елиминиране на риска от субективния човешки фактор, постигане на оптимална производителност, високо качество при оптимална себестойност на крайния продукт и извършвана услуга.

Нашите предимства

Z

Oтлично качество на крайните продукти –  посредством цифровизираното автоматично управление и прецизност на обработка

Z

Oбработваните блокове и плоскости няма да имат компромис с качеството, поради спецификата на софтуера и хардуера, който ще ги обработва. Допуските при механообработката на твърди полиуретанови плоскости, еталбонд и hpl е 0.01 мм, а при дървените плоскости и камъка 0.1 мм

Z

Разнообразбост на вида материали които могат да бъдат обработвани – алуминий и полиуретанови плоскости, еталбонд и hpl, хдф, мдф и масив, камък – мрамор, гранит и др.

Z

Габарита на материалите – максималният размер може да достига до 4200 Х 2000 Х 200 мм. (височина 200 мм е специфичен дори за ЦПУ рутерите, които на 99% се изпълняват до 60 мм.)

Z

Tипа на материалите – могат да бъдат обработвани материали – както на лист така и на блок

Z

Ценовата политика, предвижда създаването на достъпна услуга, която да е с оптимално съотношение цена-качество, цена-разходи и цена-продажби, спрямо фокуса върху пазарната ниша.

Z

Гъвкавост при изпълнение на клиентските заявки: от приемане на клиентската поръчка, през изчертаването на поръчката, съгласуване с клиента, поръчката на подходящ материал, механообарботката и изпращенето и до клиента или получаването и на място.

Z

Допълнителни ползи за околната среда чрез намаляване брака и отпадъка от производството

Z

ЦПУ рутерите са оборудвани със системи за събиране на отпадъка от механообработката и в последствие лесното му депониране.

С всичко това фирмата се конкурира, както със специализирани фирми за листов материал, така и фирми с ЦПУ центри, фрези и стругове, но с огромната разлика, че предлагаме всичко на едно място, с което допълнително спестяваме Вашите разходи!