Интериор от камък

Сайтът е изработен по проект BG16RFOP002-2.024-1306-C02 “Механообработка на алуминиеви, полиуретанови, дървени плоскости и камък” с финансовата подкрепа на ОП “Иновации и конкурентоспособност”, съфинансирана от ЕС чрез “Европейски фонд за регионално развитие”

“Битек” ЕООД предлага обработка на различни видове камък, мрамор, гранит, врачански камък и др. с максимални размери 1300 мм на 2500 мм и до 230 мм дебелина. Ние можем да изработим прости елементи като изписване на букви върху камък до сложни орнаменти за фризове и интериорни декорации.

Фризове

С наличното оборудване можем да претворим сложни елементи върху различни типове камък с твърдост до тази на гранита включително. Каменните фризове са подходящи, както като интериорни решения за кухни, бани и холове, така и за екстериорни решения. Фризът, често пъти е най-малкият, но най-забележителен и откроим елемент в една стена. Ние предлагаме изработка, която да запълни представите ви и да е по Ваше усмотрение, далеч от стандартните елементи, които се предлагат на пазара.

Орнаменти

“Битек” ЕООД може да изработва различни орнаменти върху мрамор, гранит или варовик. Типични приложения са различни барелефи, рамки за огледала, каменни платна, животински лица и др.

Букви

“Битек” ЕООД може да изписва букви с различен шрифт, дълбочина и ширина върху мрамор, гранит или врачански камък.

Имате проект, с който мислите, че ще можем да ви бъдем полезни?
Не се колебайте да ни потърсите.