Интериор от дръво

Сайтът е изработен по проект BG16RFOP002-2.024-1306-C02 “Механообработка на алуминиеви, полиуретанови, дървени плоскости и камък” с финансовата подкрепа на ОП “Иновации и конкурентоспособност”, съфинансирана от ЕС чрез “Европейски фонд за регионално развитие”

“Битек” ЕООД предлага фрезоване на различни плоскоти от дървен материал, в това число Масив, HDF и MDF. Ние можем да извършим прости операции като разкрой, сложни като фрезоване на кухненски плоскости и интериорни врати и изработка на комплексни интериорни декорации от дърво.

Кухненски плоскости

“Битек” ЕООД предлага разкрой и обработка на кухнениски плоскости от HDF, MDF и Масив. Лицето на всяка кухня са вратите на нейните шкафове, чекмеджета и плоскости. Докато избора на материал е ограничен до изброените плюс ПДЧ, то избора на размер или шарка върху плоскостите е неограничен. Ние предламе разкрой и обработка до всякакви размери и шарки, такива каквито само Вие може да си представите.

Интериорни врати от HDF, MDF и масив

“Битек” ЕООД предлага разкрой и обработка на интериорни врати от МАСИВ, HDF и MDF. Цифровизираното ни оборудване предоставя възможност за изобразяването на всякакви профили и шарки върху изброениете плоскости от класическите вдлъбнати линии с различен контур до сложни изображения, такива каквито има само в представите Ви.

Разкрой

“Битек” ЕООД предлага разкрой на различни видове дървен материал на лист или на блок. Работим с размери от 2000 мм до 4200 мм и дебелини от 2 мм до 200 мм.  Ако се нуждаете от разкрой в сложна форма, кръг, елипса или още по-сложен елемент ние можем да го извършим.

Имате проект, с който мислите, че ще можем да ви бъдем полезни?
Не се колебайте да ни потърсите.